Duminică,
05.05.2024
Parțial Noros
Acum
12°C

Aspirator electric pentru mucurile de tigara din centrul istoric | Foto Video

Firma contractată de administrația locală pentru asigurarea serviciilor de curățenie pe domeniul public a achiziționat un aspirator industrial, care funcționează pe baterii și a cărui principală menire este de a curăța centrul istoric de mucuri de țigară. ”Are o autonomie de cam 13 ore și e foarte bun pentru a curăța pavajul de mucuri. Acestea se curăță foarte greu, mai ales dacă le prinde și ploaia. Nu este greu deloc de folosit aspiratorul acesta”, spun cei care operează utilajul.
Gheorghe Barbu, directorul Schuster & Co Ecologic, spune că aparatul a fost achiziționat pentru a curăța rapid centrul istoric. ”Am socotit că este interesantă o astfel de achiziție, deoarece acționează mai repede și mai bine decât prin metodele tradiționale.  Va fi folosit cel mai mult în zona centrală a orașului, mai ales după diferitele manifestări care sunt programate acolo”, arată Barbu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 795

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

zerocratu

Acum 9 ani

Oare nu e mai bine daca grobienii nu arunca mucurile pe jos de la inceput? Peste tot in Sibiu sunt cosuri de gunoi la maxim 10 secunde distanta
Raspunde

Andrei

Acum 9 ani

Stai sa vezi cum or sa se adanceasca, in timp, rosturile dintre pietrele de pavaj, cand o se le aspire si nisipul dintre ele. Sau e aspirator din ala inteligent, programat sa aleaga doar mucurile de tigari?
Raspunde

@2

Acum 9 ani

Poate in capul tau se adanceste distanta dintre neuroni.....In alte orase civilizare unde se folosesc astfel de masini de aspirat cat si masini de spalat pavajul nu este nicio problema...te-ai trezit tu acuma gigi contra. Pentru Schuster & Co Ecologic: spor la aspirat. PS. Daca ar aspira si cativa olteni de valcea ar fi ideal....oricum nu e mare diferenta dintre un muc (de tigara) si un oltean :)))))
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

BRAVO! Cumparati si o masina pentru spalat piatra cubica!
Raspunde

B-man

Acum 9 ani

Buna treaba, insa nu este mai usor sa previi decat sa combati? Nu mai bine amendati nesimtitii care arunca gunoaie si tigari pe jos?
Raspunde

un sibian

Acum 9 ani

apai cati fumatori ghiolbani considera tot pamantul scrumiera lor unde isi lasa mucurile si pachetele goale... mai trbe vo 20 de aspiratoare de astea... sau sa zici ca ii amendeaza cineva... pai intr-un an platim toate datoriile tzarii la cate amenzi trebuiesc platite :))
Raspunde

sibian,

Acum 9 ani

Da pe ghiolbanii aia care fumeaza in masina si arunca scrumul si mucul de tigara pe geam nu ii mai amendeaza nimeni.....doar prin amenzi ii poti civiliza....
Raspunde

honor

Acum 9 ani

bai sunt uni cu numere din alte localitati ,se uita in stinga si un pic in drapta s arunca tot ce are in masina mucuri de tigara si nu doua trei chistoace o punga deaia cu citeva zeci ,ba dictatura legi si civilizatiei ,nu distrugem si murdarim si dupa tot noi injuram primaria ,uitativa cite carari sunt in parcuri si gunoaie aruncate linga butoaiele amplsate s-a le vezi si din avion ,lipsa de educatie si cei 7 ani de acasa ,nu trebuie multa scoala s-a fi responsabil
Raspunde

@8

Acum 9 ani

Ba tie chiar ti-ar prinde bine ceva scoala,ca la cum scrii de jalnic ti-ar trebui luat dreptul la vot,agramat penibil.
Raspunde

Ana

Acum 9 ani

Din fiecare interventie luam ce e bun, intr-adevar e bine sa nu mai aruncam nimic pe jos, sau ce este cel mai scirbos sa schuipi. Eu am o propunere, dar nu stiu cui sa ma adresez, si anume : proprietarii de tarabe sa fie obligati ca la sfirsitul zilei sa spele in jurul lor. Am vazut acest lucru in multe orase din Europa si nu numai. Imi dispace urma ramasa de la cateo inghetata de cacaua sau altele.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus